Jeg hjælper ledere og personalegrupper med at eliminere stress og opnå high performance samtidig. Det kan man. Det kan du. Jeg viser hvordan.

500.000 danskere føler sig udbrændte på jobbet på grund af stress*. Det går ikke kun ud over den enkelte medarbejder, det går også ud over resultaterne på arbejdspladsen. Udbrændte medarbejder performer bare ikke nær så godt som medarbejdere med overskud og arbejdsglæde. Mit navn er Heidi Schmidt, jeg er stress- og trivselscoach, og jeg har dedikeret mit arbejdsliv til at hjælpe ledere med at skabe en stressfri kultur og opnå high performance samtidig. Velkommen til.

Heidi Schmidt nærværende coach

Jeg har siddet på begge sider af bordet. Også på din.

Når jeg hjælper ledere og medarbejdere med at opnå bedre resultater og eliminere stress, bruger jeg min erfaringer fra begge sider af bordet. Jeg har nemlig siddet på begge sider af bordet i stort set alle tænkelige processer, der har med ansatte og ledelse at gøre.

At have siddet på begge sider af bordet, giver mig – sammen med min faglige uddannelse – et helikopterperspektiv, der gør mig i stand til at se delene i helheden. Det gør mig i stand til at zoome ind på jeres problematikker – også de usagte og ikke åbenlyse. Og så har det givet mig en evne til at kunne være 100% ærlig. Også i svære situationer. Med ærlighed og fremsynethed giver jeg dig og dine medarbejdere værktøjerne til at ændre jeres arbejdskultur til en kultur, der skaber jobglæde, knuser stress og højner effektiviteten. Kort sagt skaber vi sammen en virksomhedskultur, hvor dine medarbejdere har lyst til at blive og er stolte af at være en del af din medarbejdergruppe.

En “All Inclusive-service” der giver dig en stressfri medarbejdergruppe og større effektivitet, så du kan lykkes som leder igen.

Ingen ledere ønsker stressede medarbejdere. Det ved jeg. For jeg har arbejdet med rigtig mange ledere som dig. Det føles frustrerende og som at slå i en pude, når man forsøger at implementere nye tiltag og forandringer. Intet lykkes, når du eller dine medarbejdere er udbrændte og stressede.

Måden, jeg oftest hjælper ledere med at mindske sygefravær, øge trivslen og nedbringe personaleomsætningen, er via mine populære samarbejdsforløb, der overordnet hjælper dig som leder med at…  

 • … få styr på, hvilken leder du gerne vil være og lærer dig, hvordan du udstråler det i hverdagen.
 • … få trivslen og effektiviteten op og knuse stress i samme hug.
 • … få dit team op på dupperne i et samarbejde ud over det sædvanlige, så det føles godt at gå på arbejde og yde sit bedste.
 • … få enkle værktøjer til at håndtere og forebygge stress, så du ikke risikerer at lande samme sted igen.
 • … få kulturen på plads i din medarbejdergruppe og giv medarbejderne de helt rigtige rammer at præstere i, så du kan koncentrere dig om at lede i stedet for at slukke ildebrande.
 • … få hjælp, når stressen HAR ramt via stresscoaching forløb for dig eller en medarbejder.

Erfaring, udvikling og uddannelse gør mig i stand til at hjælpe dig som leder.

Jeg har siddet på begge sider af bordet og arbejdet med HR, personaleledelse, performance og stresshåndtering siden 1998. Det har givet mig en stor erfaring, jeg bruger i dag. Jeg kender gamet. Jeg har selv mærket stress på egen krop og set den ene medarbejder efter den anden blive ramt af stress. Det er langt fra altid arbejdspladsen, der er årsagen til stress, men arbejdspladsen skal og vil altid være en del af løsningen for medarbejderen.

Jeg har oplevet virksomheder, der levede og åndede kulturen. Jeg har været vidne til, hvordan god ledelse og kultur får medarbejdere til at løbe solen sort for deres arbejdsgiver. Der er ikke grænser for medarbejderes engagement, hvis virksomheden formår at skabe de helt rigtige rammer at præstere i. Det er der, jeg vil hen sammen med dig.

Uddannelser jeg har taget:

 • Be Change Coachuddannelse (Be Change Academy)
 • Stresscoachuddannelse (Forebyg Stress v. Bjarne Toftegaard)
 • Professionsbachelor med HR som speciale (University College Lillebælt)
 • Certificeret i DISC - PPA, emotionel intelligens, Teams m.v (Thomas International Sfinx DISC analyse
 • Trivselsambassadøruddannelse (IBC Kolding)
 • Kontoruddannelse med speciale i økonomi

Videreuddannelse og kurser, jeg har gennemført:

 • “Den motiverende samtale”
 • Facilitator i ”De 5 valg” – Franklin Covey
 • Personaleledelse
 • Personalejura
 • Og mange flere.