Vi har linet de undervisere op til uddannelsen...
Derudover en hemmelig gæsteunderviser!

Med mere end 20 års erfaring med ledelse, HR og forståelse af menneskelig adfærd, vil Kurt Lausen som ekstern indlægsholder fortælle om Carl Jungs teori - kobling til DISC og de mange anvendelsesområder som DISC giver mulighed for. Der vil være fokus på personer, team og organisation omkring bl.a. hvad der giver energi og trækker energi i forhold til optimal udnyttelse af ressourcerne. Desuden vil skyggesiderne ved adfærden blive gennemgået - når en person er under pres, hvad sker der så - indflydelse på sygefravær og personaleomsætning. Hvordan sikrer vi en god balance. Dagen vil blive krydret med forskellige øvelser, som skal være med til at give forståelse, indsigt og måske et godt grin.
Kurt Lausen
HR Solutions ApS
Tine Rosa Ebdrup arbejder strategisk med rum, indretning og atmosfære. Indretning ses ikke kun som en pæn overflade, men som en væsentlig del af en virksomheds liv, fordi: Rum og indretning påvirker vores adfærd og vores måde at interagere med hinanden. Atmosfæren i rum påvirker vores sanser og følelser og dermed sindsstemning. De rum, vi er i, har betydning for vores performance og trivsel. Indretningen af en virksomheds rum har betydning for virksomhedens iden- titet og image. Derfor kan rum være et redskab til øget trivsel og performance, styrkede relationer og en tydelig identitet.
Tine Rosa Ebdrup
Rum&Liv
Dorte Have har siden sin uddannelse som life- & businesscoach hos Sofia Manning i 2011 arbejdet med de 6 trin til coaching, som hun bruger i alt sit arbejde, fordi de virker. I løbet af denne uddannelse giver hun dig redskaberne til at blive skarp på din og dine medarbejderes målsætninger, personlige motivation og sortering af forhindringer der hæmmer handlekraften. Du/I bliver dermed motiverede, målbevidste og handlekraftige ledere/medarbejdere i en effektiv hverdag fyldt med glæde og trivsel.
Dorte Have
City Coach

Tilmelding dig Dit Ressourceakademi her: