Jeg hjælper ledere og personaleafdelinger med at eliminere stress og samtidig optimere effektiviteten, så det giver mening at være leder igen

Som leder er det frustrerende ikke at kunne løse problemer med stress, højt sygefravær og dårlig performance i afdelingen.

Heidi Schmidt lytter intest og skaber resultater

Her er nogle af de ting, mine kunder har problemer med:

 • Et højt niveau af stress blandt medarbejderne og et højt sygefravær i afdelingen.

 • Svært ved at gennemføre forandringer på grund af modstand i personaleafdelingen.

 • Mistrivsel og dårlig stemning, der skaber en ugunstig arbejdskultur.

 • Umuligt at gennemføre idéer som leder.

 • En følelse af kun at slukke ildebrande i stedet for ren faktisk at lede virksomheden og afdelingen et sted hen.

Både for individuelle ledere og for hele afdelinger

Uanset om jeg hjælper hele afdelingen med at skabe bedre resultater ved at eliminere stress, mindske sygefraværet og nedsætte personaleomsætningen, eller om jeg klæder dig på som leder til at kunne lede din afdeling derhen, hvor du gerne vil (uden at du skal ud og investere i dyre ledelsesuddannelser- og certificeringer),  så foregår det ud fra mit personlige mantra: Hele mennesker på arbejde og hele mennesker hjem fra arbejde. Det betyder med andre ord, at jeg tager højde for, hvordan du og dine medarbejdere får mere energi, end I bruger.
Det skal give mening at gå på arbejde. For dig. Og for dine medarbejdere.

For personalegrupper og afdelinger

Jeg hjælper afdelinger, teams og personalegrupper, der er klar til at tage et aktivt valg om at sætte trivsel, stress og performance på dagsordenen.  

Det er for afdelinger og ledere, der…  

 • … er klar til at rykke for alvor og gøre det, der skal til for at skabe en bedre virksomhedskultur.
 • … har brug for effektiv hjælp til at sætte fokus på styrker og svagheder i medarbejdergruppen for at optimere arbejdsgangene og trivslen på arbejdspladsen.
 • … ved, at stress og mistrivsel er årsagen til, at resultaterne udebliver og er klar til at gøre noget ved dem.


Få hjælp til at skabe markant højere trivsel og som et resultat af det et målbart mindre sygefravær og en lavere personaleomsætning. Den øgede trivsel, det mindre sygefravær og den lavere personaleomsætning vil give mærkbare resultater på bundlinjen i form af færre udgifter til sygemeldte medarbejdere og rekruttering.

Individuel hjælp til ledere

Jeg tilbyder også individuelle coachingpakker for ledere, der har …  

 • … brug for individuel coaching med fokus på deres lederrolle.
 • … en følelse af konstant at være bagud med alting og derfor have for travlt til at være den leder, du egentlig gerne vil være.
 • … brug for en, der kan støtte dig og ruste dig til at lede dine medarbejdere frem til mindre stress og high performance.


Som din personlige coach lægger jeg stor vægt på, at du som leder sagtens kan “shine på den stille måde” og ikke behøver at fremelske dominerende, frembrusende eller styrende sider af dig selv (sider, du måske slet ikke har).

Det er for ledere, der tør tage ulvens lederposition. Det er for ledere, der er klar til at arbejde seriøst med sig selv og sine lederkompetencer for at blive den leder, der kan lede sin personalegruppe alle steder hen. Resultatet bliver mere tydelig ledelse, lettere kommunikation med medarbejderne og bedre performance i personalegruppen.