Din underviser: Jeg har siddet på begge sider af bordet. Også på din.

Når jeg hjælper ledere og medarbejdere med at opnå bedre resultater og øge trivslen, bruger jeg mine erfaringer fra begge sider af bordet. Jeg har nemlig siddet på begge sider af bordet i stort set alle tænkelige processer, der har med ansatte og ledelse at gøre.

At have siddet på begge sider af bordet giver mig – sammen med min faglige uddannelse – et helikopterperspektiv, der gør mig i stand til at se delene i helheden. Det gør mig i stand til at zoome ind på jeres problematikker – også de usagte og ikke åbenlyse. Og så har det givet mig en evne til at kunne være 100% ærlig –  også i svære situationer.

Med ærlighed og fremsynethed giver jeg dig og dine medarbejdere værktøjerne til at ændre jeres arbejdskultur til en kultur, der skaber jobglæde, knuser stress og højner effektiviteten.

Kort sagt skaber vi sammen en virksomhedskultur, hvor dine medarbejdere har lyst til at blive og er stolte af at være en del af din medarbejdergruppe.

Heidi Schmidt lytter intest og skaber resultater

Jeg er der for dig - hele vejen

Jeg ved at det kan være skræmmende og usikkert at stå alene med alle de nye redskaber, du lærer på uddannelsen, og som efterfølgende skal implementeres og efterleves.

Præcis derfor skyder jeg ekstra bonusser ind, selvfølgelig helt uden beregning:

  • Materialer til dine medarbejdere, der hjælper dig i dit arbejde med implementering.

  • Et halvt års ubegrænset sparring med mig når du tvivler og har brug for råd og vejledning. Sparringen foregår på mail eller telefonisk.

  • En 1 : 1 session med mig (50 min varighed) 6 mdr. efter endt uddannelse, der holder dig på sporet og sørger for, at du får det fulde udbytte af uddannelsen. Vi taler om, hvad der har været svært, og hvad der fungerer. Ud fra dette, finder vi frem til, hvad der skal til for at komme HELT i mål. Vi mødes fysisk eller over Zoom, alt efter hvad der passer dig bedst.

  • 1 Follow-up samtale (50 min. varighed) 1 år efter endt uddannelse, hvor vi sammen sikre, at du har fået implementeret redskaberne fra uddannelsen i din virksomhed og begynder at mærke resultaterne. Sammen lægger vi en fremtidsplan for, hvordan I i virksomheden kan opretholde og udvikle de nye gode vaner og værktøjer i har fået. Vi mødes fysisk eller over Zoom, alt efter hvad der passer dig bedst.

Tilmelding dig Dit Ressourceakademi her: