Bliv uddannet i trivsel og sundhed på arbejdspladsen

Uddannelsen består af 7 undervisningsdage

Kunne I tænke Jer at øge trivslen, forebygge stress samt formindske sygefraværet i Jeres organisation? Så har Dit ressourceakademi en uddannelse til både ledere og medarbejdere, som arbejder indenfor HR, arbejdsmiljø eller trivsel.

Formålet med uddannelsen

Dine Ressourcer giver dig redskaber og metoder til at skabe en arbejdsplads, hvor stress elimineres, og medarbejderne trives. Disse redskaber har aldrig været vigtigere da arbejdspresset statistisk set er øget gevaldigt de seneste år, hvilket har kostet virksomheder rigtigt mange penge på grund af faldende effektivitet og sygefravær.

Kontakt os og hør mere

Overvejer du, at få hjælp til at skabe forbedret trivsel på din arbejdsplads? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 27 64 13 18 eller mail heidi@dineressourcer.dk

Hvis du hellere vil ringes op kan du udfylde nedenstående kontaktformular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Heidi Schmidt lytter intest og skaber resultater

Uddannelsens 7 moduler

1. At sammensætte de perfekte teams og undgå fejlrekruttering.
Du lærer at sammensætte de perfekte teams og undgå fejlrekrutteringer i fremtiden ved hjælp af DISC-profiler. Du lærer også, hvordan du som leder skal støtte og motivere dine medarbejdere ud fra deres og din egen profil.
2. At spotte stress hos dig selv og dine medarbejdere, før det er for sent.
Du lærer, hvordan du spotter stress hos dig selv og dine medarbejdere, før det er for sent. Du får redskaber til at forebygge stressen og lærer, hvordan du håndterer det, hvis det alligevel sker. Det er langt fra altid virksomhedens “skyld”, når en medarbejder udvikler stress - men virksomheden er altid en del af løsningen.
3. At coache dig selv og dine medarbejdere.
Du lærer, hvordan du stiller de rette spørgsmål, der rykker dine medarbejdere. Du lærer at lytte dig frem til, hvilke forhindringer dine medarbejdere har i forhold til at nå deres og dine opsatte mål.
4. At motivere dine medarbejdere via samtaleteknikker.
Du lærer gennem samtale at motivere dine medarbejdere til trivsel, effektivitet og teamspirit, der for alvor giver engagerede og tilfredse medarbejdere. Kodeordet her er at lytte anerkendende og trække det positive frem i medarbejderens situation samt motivere dem frem mod fælles mål.
5. At skabe trivsel gennem high performance.
Du får i dette modul alle mine bedste redskaber til at skabe høj effektivitet hos dine medarbejdere. Trivsel kommer OGSÅ af at føle, man rykker sig fremad og er til nytte. Du får medarbejdere, der tager ejerskab over deres opgaver og konstant har et drive mod nye og højere mål. Jeg ser for mig, at der gives “high-fives” hen over skrivebordet gang på gang.
6. At styrke dit personlige lederskab.
Vi arbejder med dig som leder og den ledertype, du ønsker at være. Du får indsigt i og en erkendelse af, hvilken leder du udstråler at være. Sammen forener vi de 2 sider, sådan at du udstråler endnu mere troværdighed og gennemslagskraft som leder.
7. Hvilken betydning og effekt indretning af rum har på dine medarbejderes arbejdsglæde.
I det sidste modul lærer du, hvordan rummets indretning virker på arbejdsmiljøet. Vi tager dig gennem eksempler på gode rum, der fremmer effektiviteten og understøtter bestemte situationer og adfærd. Du får også eksempler på det modsatte og viden om rummets betydning for udfaldet af situationsbestemte samtaler.
Tidligere
Næste

Inddeling af moduler
- Fremmødeplan

Eksaminering 14 dage efter modul 7 bestående af 3 dele.

Eksamineringen består af:

  • Kort skriftlig rapport over implementering af det tillærte i virksomheden
  • Caseopgave
  • Coachingopgave

Vi har linet de skarpeste undervisere op til uddannelsen...
Derudover en hemmelig gæsteunderviser!

Heidi Schmidt - Dedikeret til samarbejde med ledere der ønsker high perfomance i en stressfri kultur

Heidi Schmidt

Dine Ressourcer

Arbejdsmiljøekspert

Hjælper hver dag ledere og medarbejder med at eliminere stress og skabe med trivsel samt sundt arbejdsmiljø.
Læs mere

Gæste undervisere

Kurt Lausen

HR Solutions ApS

Ledelse, HR og adfærd

Kurt Lausen har mere end 20 års erfaringen indenfor ledelse, HR og forståelse af menneskelig adfærd, Kurt vil fortælle om Carl Jungs teori.
Læs mere

Tina Rosa Ebdrup

Rum & Liv

Strategisk indretning

Tine Rosa Edbrup arbejder strategisk med rum, indretning men ikke kun som en pæn overfalde, men som en stor del af virksomhedens dagligdag
Læs mere

Dorte Have

City Coach

Life- & businesscoach

Dorte Have har siden sin uddannelse som life- & businesscoach hos Sofia Manning i 2011 arbejdet med de 6 trin til coaching, som hun bruger i alt sit arbejde, fordi de virker.
Læs mere

Praktiske oplysninger.

Antal deltagere: 5 – 16 personer

Pris for deltagelse: Kr. 39.995,- incl. forplejning excl. moms.

Uddannelsesstart: Vi starter løbende nye hold op. Præcise datoer offentliggøres snarest her.
Kontakt mig gerne hvis du har specifikke ønsker i forhold til din kalenderplanlægning.

Sted: Severin Konference og Hotel i Middelfart.


Tilmelding dig Dit Ressourceakademi her